OM MEG

 

Jeg heter Vidar Tjomsland og er født og oppvokst i Mandal, Norges sydligste by.

Jeg er kristen og hører til menigheten Familiekirken Mandal. Dette er en menighet som er resultatet av en menighetssammenslåing av menigheten Salem Mandal fra De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF), og menigheten Filadeklfia Mandal fra Pinsebevegelsen. Så Familiekirken Mandal tilhører begge disse bevegelsene. Jeg var sentral i denne sammenslåing som leder for menigheten Salem.

Jeg er for tiden ansatt i en 30% stilling som administrasjonsleder i Familiekirken Mandal, der jeg også er med i ledelsen som eldste. Jeg jobber også 60% som regnskapsfører på et regnskapskontor. I tillegg har jeg også virket noe som forkynner, men det har vært mindre de siste årene da jeg har vært i full jobb.

Sommeren 2007 flyttet jeg tilbake til Mandal, etter å ha bodd 7 år på Østlandet. Da sluttet jeg som kontormedarbeider på bibelskolen Smyrna Bibelinstitutt i Re kommune, der jeg hadde jobbet i nesten 7 år, Jeg har også jobbet 11 år som administrasjonsleder/daglig leder for DFEF-UNG (2004-2015). Se min CV for mer informasjon om meg.

Har du reaksjoner eller kommentarer til noe av det du finner her på mine sider, hører jeg gjerne fra deg.